Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@15:06:09 GMT

خاموشی چند ساله دستگاه سنجش آلایندگی خمینی‌شهر

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۴۳۸۸۲

خاموشی چند ساله دستگاه سنجش آلایندگی خمینی‌شهر

ایسنا/اصفهان رئیس اداره محیط زیست شهرستان خمینی‌شهر گفت: ایستگاه سنجش آلایندگی در ایستگاه آتش‌نشانی خمینی‌شهر چند سال فعال بود اما در حال حاضر نیاز به تعمیر دارد.

سعید یوسف پور در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص چاه‌های تولید زغال در شهرستان خمینی‌شهر، اظهار کرد: طی سال‌های گذشته بیش از ۱۰۰۰ حلقه چاه تولید زغال در شهر کوشک تخریب شده است، اما طی یکی دو سال اخیر تولیدکنندگان به سمت خمینی‌شهر مهاجرت کرده‌اند و طی اخطارها و پیگیری‌های قضایی تعدادی از این واحدهای جدید نیز تعطیل شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تراکم بالای جمعیتی شهرستان، گفت: علی‌رغم اینکه در خمینی‌شهر کارخانه چشم‌گیری نداریم، اما متأثر از آلاینده‌های درون شهرستانی و بیرون شهرستانی هستیم. تعداد بالای کارگاه‌های ریخته‌گری، سنگبری و واحدهای تولید زغال بر آلایندگی هوای شهر تأثیر بسزایی داشته و دارد.

رئیس اداره محیط زیست خمینی‌شهر ادامه داد: خودروها و موتورسیکلت‌ها نیز عامل تولید حجم زیادی از آلاینده‌های هوا هستند. ناوگان حمل و نقل عمومی فرسوده و واحدهای بازیافت غیرمجاز نیز که اقدام به آتش زدن برخی زباله‌ها می‌کنند بر این آلودگی‌ها افزوده‌اند و طی یک ماه گذشته چند مورد آتش زدن زباله داشته‌ایم.

یوسف پور تصریح کرد: بخشی از آلودگی نیز متأثر از صنایع بیرون شهرستان است. هم‌جواری با پالایشگاه، آلایندگی کارخانه ذوب‌آهن، هم‌جواری با کلان‌شهر اصفهان و آلایندگی معدن گچ شرق اصفهان علل آلودگی بیش از حد هوای خمینی‌شهر است.

وی در خصوص اعلام نشدن میزان آلایندگی هوای خمینی‌شهر توضیح داد: تجهیزات ایستگاه سنجش آلایندگی خریداری و در میدان امام خمینی(ره) در آتش نشانی نصب شده و تا چند سال پیش نیز فعالیت داشته است اما در حال حاضر نیاز به تعمیر دارد که به علت کمبودهای مالی محیط‌زیست نتوانستیم این دستگاه را تعمیر کنیم.

یوسف پور افزود: اهمیت موضوع این است که باید شرایط آلودگی هوا را بسنجیم، اگر شرایط بحرانی است به مردم اعلام کنیم و نسبت به شهرستان‌های دیگر نیز میزان آلودگی خمینی‌شهر مقایسه شود.

رئیس اداره محیط‌زیست شهرستان خمینی‌شهر به ضرورت ساماندهی مشاغل مزاحم شهری اشاره و اظهار کرد: برای ساماندهی صنایع نیمه مزاحم شهری نیز شهرداری قطعه زمینی را در نظر گرفته و طی مکاتبه با اداره محیط‌زیست درخواست خود را مطرح کرده، اما مشکل این است که نقشه آن کامل مشخص نیست.

وی گفت: سنگبری های منطقه «دوشاخ» باید ساماندهی شوند تا با ارائه تسهیلات به آن‌ها امکان جابجایی فراهم شود. سنگبری های جدیدالاحداث هم وجاهت قانونی ندارند و باید از محدوده شهری خارج شوند. به هیچ وجه نمی‌توانیم اجازه دهیم که در شهر مستقر شوند.

یوسف پور در مورد قانون هوای پاک، خاطرنشان کرد: موضوع محیط زیست فراتر از مرزهاست و هر اقدامی که در شهرهای اطراف شود در این شهر نیز تأثیرگذار است. سال ۱۳۹۷ قانون هوای پاک مصوب و مسئولیت همه بخش‌ها در آن مشخص شده که امیدواریم دستگاه‌های مختلف به وظایف خود طبق قانون عمل کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها مشكلات زيست محيطي خمینی شهر سیستم سنجش آلایندگی هوا اداره محیط زیست خمینی شهر یوسف پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۳۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت نامناسب دفن زباله در استان به دستگاه قضایی اعلام شد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: طبق وظایف قانونی که بر عهده محیط زیست است اقداماتی در خصوص وضعیت پسماندها انجام داده‌ایم و در این زمینه تذکرات لازم داده شده است.

اسلام جاودان خرد در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه وضعیت پسماند در همه شهرها و مناطق استان مطلوب نیست، اظهارکرد: باید طبق قانون مساله پسماند و زباله در شهرها را شهرداری‌ها، در روستاها را دهیاری‌ها و بین این مناطق را بخشداری‌ها مدیریت کنند.

اعلام موارد با وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی 

جاودان خرد با بیان اینکه وضعیت نامناسب دفن زباله در سطح شهرهای استان را به دستگاه قضایی اعلام کرده‌ایم، تصریح کرد: در زمینه پسماندهای عفونی استان کار بزرگی انجام داده‌ایم، در سال گذشته مراکز دولتی و بیمارستانها یک شرکت طرف قرارداد داشتند و پسماندها بصورت اصولی امحا و دفن می شد، در مورد پسماندهای عفونی بخش خصوصی نیز با همکاری دستگاه قضایی قریب به اتفاق مراکز درمانی خصوصی قرارداد منعقد کردند.

مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: مطالعات جایگاه پسماند ویژه استان کهگیلویه و بویراحمد از سوی دانشگاه شیراز انجام شده است که همت مسئولان استان را می طلبد تا آن را در دستور کار قرار دهند.

سرانه تولید زباله کهگیلویه و بویراحمد بیشتر از میانگین کشور

جاودان خرد عنوان کرد: طبق آخرین آمارها سرانه تولید زباله در استان کهگیلویه و بویراحمد یک کیلو و ۲۰۰گرم است که این میزان نسبت به سرانه کشور با ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم، بیشتر است.

وی با بیان اینکه طبق آخرین اطلاعات کارخانه بازیافت زباله شهر یاسوج به شهرداری این شهر واگذار شده است، تاکید کرد: کارخانه بازیافت پسماند و زباله شهر یاسوج هنوز در مرحله تولید کمپوست نیست و چرخه آن تکمیل نیست. این آمادگی را داریم که از تسهیلات صندوق ملی محیط زیست در این زمینه کمک کنیم.

جاودان خرد گفت: در صورت بهره‌برداری از کارخانه بازیافت پسماند و زباله یاسوج علاوه بر پوشش پسماند این شهر، می‌تواند شهرستانهای همجوار از جمله دنا را پوشش دهد.

وی در خصوص رهاسازی نخاله های ساختمانی در سطح استان بخصوص شهر یاسوج اظهارکرد: باید شهرداری ها در این زمینه به مردم اطلاع‌رسانی بیشتری انجام دهند، جایگاه تخلیه نخاله‌های ساختمانی یاسوج جوابگوی نیاز این شهر نیست و باید یک جایگاهی بیرون از شهر در نظر گرفته شود.

مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: با وجود اینکه مدیریت پسماندهای ساختمانی راحت‌تر از سایر پسماندهاست اما عزم جدی برای مدیریت در این رابطه در استان وجود ندارد. 

۹۰ درصد کهگیلویه و بویراحمد منابع طبیعی و جنگل است

جاودان خرد افزود: برای رها نکردن زباله در طبیعت، محیط زیست و منابع طبیعی و ورودی‌های شهرهای استان نیاز جدی به فرهنگ‌سازی داریم.

وی بیان کرد: حدود ۹۰ درصد استان کهگیلویه و بویراحمد را محیط زیست، منابع طبیعی و جنگل تشکیل می‌دهد و این استان به پایتخت طبیعت ایران معروف است برای حفظ این طبیعت باید از ریختن و رها کردن زباله در سطح استان خودداری شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل معاون رییس جمهور به یک کارخانه آلاینده در سلفچگان
  • پساب ۲ سال کارواش‌های تهران به اندازه دریاچه چیتگر | ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها
  • سلاجقه: بررسی وضعیت معدن «کامو» در اولین فرصت / وزیر صمت پای کار است +فیلم
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • پساب 2سال کارواش‌ها؛ اندازه دریاچه چیتگر| ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها
  • اعلام وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی
  • وضعیت نامناسب دفن زباله در استان به دستگاه قضایی اعلام شد
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی مجوزدار به شهرک صنعتی خیرآباد
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها